De Mini Marathon 2016

Het was weer een sportief feest: de Mini Marathon 2016 op maandag 11 april. Wat hebben alle kinderen gelopen voor wat ze waard waren. Met zoveel enthousiasme en plezier! Prachtig. En de opbrengst fenomenaal!

Maar ook de grote hoeveelheid supporters langs de kant: ouders, verzorgers, opa’s en oma’s. Hartverwarmend dat zovelen hun kind zijn komen aanmoedigen.

Veel dank aan alle vrijwilligers die ervoor zorgden dat deze activiteit van de Vrienden als een zonnetje is verlopen. En niet in de laatste plaats bedanken we natuurlijk alle gulle gevers!!

Dan bent u nu ongetwijfeld benieuwd naar het bedrag wat er aan sponsorgeld is opgehaald … Het is een fantastisch bedrag geworden van ruim EUR 7.000,- inclusief EUR 400,- die de lopers van de Business Estafette Marathon Rotterdam de dag ervoor aan sponsorgeld hebben opgehaald. Geld dat zowel op De Boeg als op De Loopplank ingezet zal worden voor datgene waar de school om heeft gevraagd: creatieve materialen, muziekinstrumenten en buitenspeelmaterialen.

Opbrengst Mini Marathon 2016 overweldigend!

7000 euro

Bedankt iedereen!

Bekijk ook onze andere nieuwberichten

Diploma-uitreiking LOI Kidzz typediploma

Diploma-uitreiking LOI Kidzz typediploma