De Mini Marathon 2016

Het was weer een sportief feest: de Mini Marathon 2016 op maandag 11 april. Wat hebben alle kinderen gelopen voor wat ze waard waren. Met zoveel enthousiasme en plezier! Prachtig. En de opbrengst fenomenaal!

Maar ook de grote hoeveelheid supporters langs de kant: ouders, verzorgers, opa’s en oma’s. Hartverwarmend dat zovelen hun kind zijn komen aanmoedigen.

Veel dank aan alle vrijwilligers die ervoor zorgden dat deze activiteit van de Vrienden als een zonnetje is verlopen. En niet in de laatste plaats bedanken we natuurlijk alle gulle gevers!!

Dan bent u nu ongetwijfeld benieuwd naar het bedrag wat er aan sponsorgeld is opgehaald … Het is een fantastisch bedrag geworden van ruim EUR 7.000,- inclusief EUR 400,- die de lopers van de Business Estafette Marathon Rotterdam de dag ervoor aan sponsorgeld hebben opgehaald. Geld dat zowel op De Boeg als op De Loopplank ingezet zal worden voor datgene waar de school om heeft gevraagd: creatieve materialen, muziekinstrumenten en buitenspeelmaterialen.

Opbrengst Mini Marathon 2016 overweldigend!

7000 euro

Bedankt iedereen!

Bekijk ook onze andere nieuwberichten

Feestje voor 31 geslaagden typediploma

Liefst 31 leerlingen van IKC De Twijn in Alblasserdam hebben op dinsdagmiddag 9 juli 2019 officieel hun typediploma mogen ondertekenen. Zij deden mee aan de LOI Kidzz Typecursus die Vrienden van De Twijn aanbiedt.

21st century skills

Sinds de voorjaarsvakantie werkt gedragsspecialist Jolanda Verboom van 12Fly met een paar groep 8 leerlingen uit Alblasserdam aan hun 21st century skills.

Plantjesmarkt en kleurwedstrijd

Een mooi aanbod van plantjes, fruitboompjes, stroopwafels, pindarotsjes en nog veel méér was er te vinden op de plantjesmarkt van De Vrienden. En drie kinderen hebben we blij gemaakt met een leuke prijs voor hun mooie, op de plantjesmarkt ingeleverder kleurplaat.
© Copyright 2018 - Vrienden van De Twijn - Deze website is mede mogelijk gemaakt door