De Mini Marathon 2016

Het was weer een sportief feest: de Mini Marathon 2016 op maandag 11 april. Wat hebben alle kinderen gelopen voor wat ze waard waren. Met zoveel enthousiasme en plezier! Prachtig. En de opbrengst fenomenaal!

Maar ook de grote hoeveelheid supporters langs de kant: ouders, verzorgers, opa’s en oma’s. Hartverwarmend dat zovelen hun kind zijn komen aanmoedigen.

Veel dank aan alle vrijwilligers die ervoor zorgden dat deze activiteit van de Vrienden als een zonnetje is verlopen. En niet in de laatste plaats bedanken we natuurlijk alle gulle gevers!!

Dan bent u nu ongetwijfeld benieuwd naar het bedrag wat er aan sponsorgeld is opgehaald … Het is een fantastisch bedrag geworden van ruim EUR 7.000,- inclusief EUR 400,- die de lopers van de Business Estafette Marathon Rotterdam de dag ervoor aan sponsorgeld hebben opgehaald. Geld dat zowel op De Boeg als op De Loopplank ingezet zal worden voor datgene waar de school om heeft gevraagd: creatieve materialen, muziekinstrumenten en buitenspeelmaterialen.

Opbrengst Mini Marathon 2016 overweldigend!

7000 euro

Bedankt iedereen!

Bekijk ook onze andere nieuwberichten

,

39 kinderen slagen voor de LOI Kidzz typecursus

Liefst 39 leerlingen van IKC De Twijn in Alblasserdam hebben op donderdagmiddag 9 juli 2020 officieel hun typediploma mogen ondertekenen. Wat een topprestatie om in negen maanden dit zo handige papiertje op zak te hebben!  

We starten weer met de typecursus!

We gaan weer starten met de typecursus van LOI Kidzz. Alle kinderen van groep 7 van Kindcentrum De Twijn (en ook de kinderen van groep 8 die vorig jaar nog even hebben overgeslagen) kunnen meedoen.

Feestje voor 31 geslaagden typediploma

Liefst 31 leerlingen van IKC De Twijn in Alblasserdam hebben op dinsdagmiddag 9 juli 2019 officieel hun typediploma mogen ondertekenen. Zij deden mee aan de LOI Kidzz Typecursus die Vrienden van De Twijn aanbiedt.