Sponsoren

Stichting Vrienden van De Twijn heeft inmiddels al vele vrienden. Sommigen meer zichtbaar dan anderen, maar allemaal even waardevol. Vrienden die belangeloos hun medewerking verlenen door zich op tal van manieren in te zetten voor de Stichting. Bijvoorbeeld door mee te helpen bij activiteiten, door kennis of producten in te zetten tijdens de Fancy Fair, door te doneren, door (belangeloos) te komen spreken op de Businessclub of door lid te worden van die Businessclub. Zonder al deze vrienden kan de Stichting niet het werk doen waarvoor ze bestaat. Dank!

Reclame
Voor bedrijven, freelancers en ondernemers is het ook mogelijk om via reclame-uitingen ‘Vrienden van De Twijn’ te sponsoren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan reclame op publicaties van school, op de website van ‘Vrienden van De Loopplank’, op schoolsporttenues, bij schoolevents, enzovoorts.

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u door middel van reclame ‘Vrienden van De Twijn’ sponsoren, mailt u dan naar Arne Verwoert via arne.verwoert@vriendenvandetwijn.nl.

© Copyright 2018 - Vrienden van De Twijn - Deze website is mede mogelijk gemaakt door