Tag Archief van: LOI Kidzz Typecursus

 

Liefst 39 leerlingen van IKC De Twijn in Alblasserdam hebben op donderdagmiddag 9 juli 2020 officieel hun typediploma mogen ondertekenen. Zij deden mee aan de LOI Kidzz Typecursus die Vrienden van De Twijn aanbiedt. Wat een topprestatie om in negen maanden dit zo handige papiertje op zak te hebben!  

Voor de zesde keer heeft Vrienden van De Twijn dit jaar kinderen uit groep 7 de kans gegeven om hun typediploma te halen. Het typen wordt thuis gedaan in een leuke, digitale omgeving van LOI Kidzz. 

Snel en blind typen is handig op de basisschool en onmisbaar op het voortgezet onderwijs! Verslagen en werkstukken zijn veel sneller gemaakt en ook andere schoolprestaties verbeteren erdoor. Dat hebben onderwijsdeskundigen vastgesteld. Leerkrachten van IKC De Twijn én Vrienden van De Twijn vinden het blind leren typen ook heel belangrijk voor de kinderen.

De geslaagden hebben officieel hun handtekening onder het diploma gezet en in ontvangst genomen. Een waardevol document waar ieder kind trots op mag zijn. Wij zijn sowieso heel trots op deze kanjers.
Nog een paar kinderen zijn met de cursus bezig. Zij ronden de typecursus op een iets later moment af en kunnen dan ook hun felbegeerde diploma in ontvangst nemen.

Volgend schooljaar komt deze mogelijkheid weer terug. De kinderen die dan in groep 7 van De Twijn zitten, kunnen zich dan aanmelden.

Foto’s van de uitreiking zijn in dit album te bekijken.