,

Vijfde sponsorloop van De Vrienden weer groot feest

Voor de vijfde keer organiseerde Vrienden van De Twijn op maandag 10 april 2017 een sponsorloop voor de gelijknamige school. En opnieuw hebben de kinderen een record weten te verbreken voor het opgehaalde sponsorgeld. Liefst 7400 euro tikte de teller tijdens deze editie.

 

Na een succesvolle Business Estafette Marathon waar Vrienden van De Twijn zich dit jaar voor de derde maal aan waagde, liepen de kinderen van Chr. IKC De Twijn in Alblasserdam hun eigen mini marathon. In een gezellige sfeer met veel toeschouwers en muziek hebben de kinderen gerend voor wat ze waard waren voor deze sponsorloop. Van 08:45 tot 13:30 uur kwamen alle groepen aan bod. Van de jongste kleuters tot aan de groepen 8. Met elkaar hebben zij heel wat kilometers onder hun voeten weggelopen.

 

Behalve veel rondjes rennen hebben zij ook fantastisch gelopen om sponsorgeld op te halen. Alle kinderen hebben voor een bedrag van maar liefst 7400 euro gezorgd. Een fantastische opbrengst. Geld dat ingezet wordt om onder andere creatieve en technische activiteiten tijdens en na schooltijd op De Twijn mogelijk te maken.

 

Vrienden van De Twijn bedankt alle kinderen voor hun enorme inzet. Maar ook alle gulle gevers, ouders/verzorgers, toeschouwers, teamleden én vrijwilligers.