Liefst 26 typediploma’s uitgereikt!

GESLAAGD! 26 leerlingen van IKC De Twijn  hebben op dinsdagmiddag 3 juli heel officieel hun typediploma in ontvangst mogen nemen. Wat een topprestatie om ruim binnen 9 maanden dit zo handige papiertje op zak te hebben. 
 
Voor de vierde keer biedt Vrienden van De Twijn kinderen uit groep 7 jaarlijks de kans om hun typediploma te behalen op kosten van de stichting. Het typen wordt thuis gedaan in een leuke, digitale omgeving van LOI Kidzz. 

Snel en blind kunnen typen is handig op de basisschool en onmisbaar op het voortgezet onderwijs! Verslagen en werkstukken zijn veel sneller gemaakt en ook andere schoolprestaties verbeteren erdoor. Dat hebben onderwijsdeskundigen vastgesteld. Leerkrachten van IKC De Twijn én Vrienden van De Twijn vinden het blind leren typen een belangrijke vaardigheid voor onze kinderen.

De geslaagden hebben allemaal heel officieel hun handtekening onder het diploma gezet. Een waardevol document waar ieder kind trots op mag zijn. Wij zijn sowieso ook heel trots op deze kanjers.

Het feestje werd compleet gemaakt met een geweldige verrassing van LOI Kidzz die enkele afgevaardigden voor deze gelegenheid hadden gestuurd.

Volgend schooljaar komt deze mogelijkheid uiteraard weer terug. De kinderen die dan in groep 7 zitten, kunnen zich te zijner tijd daarvoor aanmelden.