Gezellige fancy fair en geslaagde bakwedstrijd

Dit jaar voor het eerst op locatie Parallelweg van IKC De Twijn, maar de fancy fair – georganiseerd door Vrienden van De Twijn – was uiteraard weer net zo leuk. Voor de zesde keer werd dit feestje gevierd en bereikte een mooie opbrengst van EUR 3.500. Eén van de activiteiten tijdens de fair, de bakwedstrijd, gaf verbluffende resultaten. In presentatie én smaak.
 

Vooraf aan de start van de fancy fair werden de taarten door de ingeschreven deelnemers aan deze bakwedstrijd binnengebracht en gepresenteerd. De deelnemers konden zich inschrijven voor twee categorieën: presentatie of smaak. Voor de eerste categorie werden de meest prachtige kunstwerken gepresenteerd. In de categorie smaak ging het vooral om een zo verfijnd mogelijke taart qua smaak in te zetten.

De juryleden bestaande uit Martijn Beekhof (directeur IKC De Twijn), Michelle Torn (pedagogisch medewerker IKC De Twijn) en Annelies Verwoert (lid businessclub De Twijn) hadden een zware taak. Het niveau was hoog! Na lang overleg hebben de juryleden een keuze gemaakt. Het was zeker niet makkelijk!

Winnaar in de categorie “Presentatie in Hollywood Glamour” is geworden: Fenne en Yarin Verbaas met twee heel glamourachtige taarten 😉

Winnaar in de categorie “Smaak” is geworden: Lesley Pasman met haar appeltaart met kokosschuim daarop.

Opbrengst en bedankjes
We zijn verder heel blij met de mooie opbrengst die de fair weer heeft opgeleverd. Daar kunnen we voor school weer mooie aanvragen van betalen. Aanvragen van school die uit het reguliere budget niet te bekostigen zijn.

En we willen dank je wel zeggen. Aan de vele vrijwilligers die ons deze dag hebben geholpen door te sjouwen en activiteiten te bemensen. Aan de adverteerders in het informatie- en programmaboekje. Aan school, dat we de locatie mochten “innemen” en vooral ook aan alle betrokken ouders en kinderen die de fair hebben bezocht! Met elkaar is het weer een waar feestje geworden!